Overnachten

Overnachten

Logo 'Het bed kraakt'

Als u van ver moet reizen om naar het theaterspektakel 'Het Verzet Kraakt' te gaan, kan het lastig zijn om dezelfde dag nog terug te gaan naar huis. Gastvrij als de Twentenaren zijn, bieden zij die 'verre' reizigers na de voorstelling een (gratis) slaapplaats aan. Dat is in het kort 'Het bed kraakt'.


Ik zoek een slaapplaats

Selecteer hieronder de datum wanneer u een slaapplaats zoekt. Ontdek welke mensen in welke plaatsen één of meerdere slaapplaatsen ter beschikking hebben. Door het contactformulier in te vullen op de 'boek nu' pagina kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Uit het mailcontact kunt u bepalen of er een match is voor een prettig verblijf in Twente.

Ik wil een slaapplaats aanbieden

Twentenaren die voor één of meerdere nachten tijdens de voorstelling één of meerdere slaapplaatsen willen aanbieden, kunnen dit aangeven op het onderstaande formulier. Op dit formulier geeft u aan voor welke data u plaats heeft en hoeveel mensen u een slaapplaats kunt aanbieden. Als er daadwerkelijk iemand komt slapen krijgt u als dank een sixpack 'kraakbier', een fles 'verzetswijn' of een boek over de grootste bankroof aller tijden.

Aantal slaapplaatsen in de aanbieding
Welke data

NB. Er zijn in en rond Almelo natuurlijk ook voldoende (betaalde) overnachtingsadressen en arrangementen bijvoorbeeld bij het Theaterhotel Almelo.