Praktische informatie

Programma

  • Vanaf 16.30 uur bent u welkom bij de entree van de voorstelling.

  • Om 17.00 uur gaat ons 'station' open en neemt u plaats aan lange tafels voor de verzetsdiners.

  • Vanaf 18.00 uur wordt het eten en drinken geserveerd in een grote voormalige fabriekshal. Radio Oranje klinkt. U luistert naar de verhalen. U geniet van de heerlijke spijzen en dranken.

  • Vanaf 19.30 uur neemt u plaats op een grote overdekte tribune met comfortabele kuipstoelen. U hoort, ziet en beleeft  de voorstelling vanaf hier.

  • Vanaf 20.00 uur begint de voorstelling van het grootse theaterspektakel. Het theaterspektakel zelf speelt zich buiten af.

  • Rond 21.30 / 22.00 uur is de voorstelling afgelopen. Na afloop nodigen wij u uit na te praten en gezellig te borrelen op 'Café Frielink' (tot een uur of 01.00).


Wanneer kan ik het spektakel bijwonen?

Van 29 augustus t/m 23 september 2017 kan u het theaterspektakel ‘Het Verzet Kraakt’ ervaren. In totaal heeft u 20 keer de gelegenheid het spektakel bij te wonen. Het begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur

> Beschikbare data en reserveren


Locatie & bereikbaarheid

Het theaterspektakel speelt zich af op en rond een oud industrieterrein aan de rand van het centrum in Almelo: het Indiëterrein.  > Bekijk locatie

De voorstelling is op (bijna) alle manieren te bereiken: per Openbaar Vervoer, fiets, auto of boot. 

> Bekijk reismogelijkheden

Toegankelijkheid

Het gehele terrein van het theaterspektakel is gelijkvloers en ook toegankelijk voor minder validen (rolstoelen, scootmobielen, enz.). Er zijn mensen aanwezig die waar nodig minder validen kunnen ondersteunen. > Meer informatie


Faciliteiten

U wordt tijdens het voorprogramma voorzien van een driegangendiner en drinken. Mocht u daarnaast nog behoefte hebben aan een versnapering, kunt u tijdens het voorprogramma bij de 'stationsrestauratie' bij en na de voorstelling bij 'Café Frielink' terecht voor een hapje of een drankje tegen betaling.

Eten en drinken (inclusief)

Een ticket voor het theaterspektakel is voor het voorprogramma, het drie gangen diner (inclusief drinken) en de voorstelling. Hapjes en drankjes in café Frielink (na afloop van de voorstelling) zijn niet inbegrepen bij een entree ticket.

Eten en drinken (exclusief)

Tijdens het voorprogramma (tussen 16.30 en 18.30 uur) is de 'stationsrestauratie' bij entree nabij de Javapark parkeergarage geopend. U kunt hier munten kopen voor een drankje voor de voorstelling. Na afloop van de voorstelling kunt u nog van een hapje en drankje genieten in 'Café Frielink', dit is niet inbegrepen bij een entree ticket.

Toiletten

Naast de eetzaal op het Indiëterrein zijn 16 toiletten beschikbaar en vier urinoirs. Daarnaast zijn hier twee invalidentoiletten. Op het voorterrein (nabij de Javapark parkeergarage) zijn voor de hoogste nood vier dixies beschikbaar. 


Voor wie is de voorstelling geschikt?

Dit is een verhaal dat voor jong en oud geschikt is en doorverteld mag worden door de generaties die nog komen gaan. Gezien de speeltijden en het thema is het geschikt voor iedereen van 10 jaar en ouder.


Overnachten

Als je van ver moet reizen om naar het theaterspektakel 'Het Verzet Kraakt' te gaan, kan het lastig zijn om dezelfde dag nog terug te gaan naar huis. Gastvrij als de Twentenaren zijn, bieden zij die 'verre' reizigers na de voorstelling een (gratis) slaapplaats aan. Dat is in het kort 'Het Bed Kraakt'

Overige overnachtingsmogelijheden

Er zijn in en rond Almelo voldoende (betaalde) overnachtingsadressen en arrangementen bijvoorbeeld bij het Theaterhotel Almelo.